Om du hittills har tyckt att det är tråkigt att plugga så har du hittat rätt. Om du letar efter roligare sätt att plugga, välkommen hit, vi har en massa tips. Vi vill peppa dig, för lärande ska vara kul och sker i egentligen väldigt naturligt för människan.

Elever med bra betyg är elever som har utvecklat olika tekniker som gör att de kommer ihåg bättre och lär sig snabbare. Om du testar de olika tipsen vi ger dig kan du också utveckla en studieteknik som passar dig.

Har du möjligtvis bättre betyg i de ämnen du tycker är kul? När du har uppgifter i det ämnet så känns det som om tiden flyger iväg och du känner dig utmanad och intresserad? Om man vet hur, kan göra man göra så att det känns så i alla ämnen. Den här sidan hjälper dig med detta!

Välkommen!

Facebook Twitter Email
Categories: intro, Om sidan