Många flyttfirmor erbjuder flera olika tjänster

Det är mycket som måste fixas inför en flytt och det blir lätt stressigt. Det finns därför flera anledningar att ta hjälp av en pålitlig flyttfirma. Men hur vet man vilken flyttfirma som är bra?

Idag väljer de flesta som flyttar att ta hjälp av en flyttfirma. Några endast med transporten av bohaget, medan andra även vill att flyttfirman sköter själva packningen. Men det har också blivit vanligare att låta flyttfirman även sköta städningen av den gamla bostaden.
Utbudet av flyttfirmor är idag stort vilket har lett till att konkurrensen ökat och att det går att få flytthjälp till väldigt bra pris. Använder man sig dessutom av rut-avdraget kommer man ner ytterligare i pris.

Hitta en pålitlig flyttfirma med bra miljötänk

Det finns gott om flyttfirmor att välja mellan och det kan vara svårt att veta vilken aktör som är bra och seriös. Men ett alltför lågt pris är ett varningstecken som kan betyda att flyttfirman saknar viktiga försäkringar, har dåligt servade fordon och inte betalar sin personal normala löner. Det går att kontrollera ett företag hos skatteverket och även se om de har några skatteskulder. Bästa sättet att hitta en pålitlig flyttfirma i Stockholm är genom att fråga vänner och arbetskamrater om tips. Men man kan även be om referenser från tidigare uppdragsgivare i samband med att man tar in offerter. Andra saker som kan vara bra är om flyttfirman har moderna och miljögodkända fordon och att allt förpackningsmaterial som används kan återvinnas.